OVER ONS

Hallo bezoeker!

 

 

Welkom bij groothandel Zundapp Service Nederland.

 

Zundapp Service Nederland is een jong bedrijf in de zundapp-wereld en is ontstaan uit de hobby en een voorliefde voor de Zundapp. ZSN koopt en verkoopt verchroomde, gepolijste, nieuwe, gebruikte en originele onderdelen. Ook hebben we totaal gereviseerde “ plug & play” motorblokken. Tevens is inruil van uw oude motorblok mogelijk.

 

Zundapp Service Nederland weet uit eigen ervaring dat als je aan het sleutelen bent het wel ‘s tegen kan zitten. Daarin wil ZSN zich onderscheiden en probeert de Zundapp-liefhebber een extra service te verlenen door het geven van advies en verkoop van mooie en goede onderdelen.

 

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om door ons een Zundapp te laten bouwen of te repareren. Dit kan doordat er de ruimte is met een werkplaats met bruggen waar uw Zundapp gebouwd, gerepareerd, onderhouden en nagekeken kan worden. Volgens afspraak en tegen een kleine vergoeding kan uw brommer of motor gehaald en gebracht worden voor reparatie of onderhoud (Ophalen is alleen mogelijk in de provincie Zuid-Holland).

 

Ook met degenen die willen bouwen of sleutelen is er rekening gehouden. Zo heeft Zundapp Service Nederland originele, gebruikte en nieuwe onderdelen zoals kabels, koplamphuizen, zadels, cilinders, diverse tanken, bouten-sets, enz,  tot en met complete brommers en motoren.

 

Bekijk eens onze galerij of projecten zodat u een idee heeft van wat Zundapp Service Nederland voor u kan doen.

Er is voor een ieder wel een Zundapp. Wat u ook nodig heeft voor uw Zundapp………. Zundapp Service Nederland geeft de garantie dat het goed is.

 

Dat is de Service van Zundapp Service Nederland.

 

 


Openingstijden

 

 

We zijn geopend op:

 

maandag:

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

zaterdag:

zondag:

gesloten

18:00 tot 22:00

gesloten

18:00 tot 22:00

18:00 tot 22:00

10:00 tot 17:00

gesloten